Om Diabol

Diabol startade 2003 med en vision om att systemutveckling kunde göras bättre. Vi ville erbjuda de bästa konsulterna till våra kunder och vår specialisering inom Java gjorde att vi kunde odla en expertkompetens inom mjukvaruutveckling.


”Det handlar om hög ingenjörskonst, innovation, kreativitet och byggandet av teamet.”


Historien

Vi på Diabol har genom åren suttit i samtliga positioner inom det som vi förknippar med en traditionell IT-organisation. I dessa uppdrag har vi samlat kunskap om vad det är som skapar drivkraft och innovation bland företagen. Nu, snart ett decennium senare, står vi med mer kunskap än någonsin efter otaliga projekt hos framgångsrika svenska företag. Vi kan se att kunskapen om Modern Systemutveckling finns överallt men det är de som vet hur man förvaltar den och kan sätta den i rätt sammanhang som är vinnarna.

Nutiden

Diabol har alltid legat i framkant för att kunna lyfta upp nya tekniker. Vi utvärderar teknikerna och gör dem tillgängliga för kunden när vi anser att de är mogna att användas. Då vi på Diabol har kunskap på högsta tekniska nivå vill vi i vår dialog med kunden koncentrera diskussionen till vad det är man försöker uppnå och hur man ska komma dit. Du kan lita på att våra experter alltid hittar rätt teknisk lösning.

Framtiden

De flesta företagsledare skulle vilja styra sin utvecklingsorganisation som om det vore en snabbrörlig Formel 1-bil med ett team lika formidabelt vässat som det i F1-stallets depå. Låt oss visa hur Diabol kan hjälpa er att uppnå det som t ex Apple, E-bay, Amazon, Spotify, Google och Flickr har uppnått genom Modern Systemutveckling. Vi kan trimma er IT-organisation till att kännas som en F1-racer med en vass, högeffektiv 8-cylindrig motor.

Diabol är ett IT-konsultbolag specialiserat på modern systemutveckling. Med vår tekniska specialistkompetens och med hänsyn till kultur, processer och verktyg levererar vi kunnande som våra kunder tjänar pengar på.

Diabol AB
C/O United Spaces Waterfront Building, Box 190
101 23 Stockholm
Telefon: 08 40305500
Email: info(a)diabol.se

Diabol AB