Jobba på Diabol

Vi vet att bra mjukvara bara kan skapas av bra systemutvecklare, därför bygger hela vår affär på att hitta och anställa begåvade utvecklare och skapa en kreativ miljö där vi kan göra unika saker.

Vi är inte enbart programmerare, vi bygger inte enbart mjukvara, vi framställer och förädlar komplexa samverkande komponenter som tillsammans bildar verksamhetssystem. Vi vet hur man ska bygga upp en organisation och arkitektur för att få ut mest möjlig kundnytta. Våra principer och processer hjälper våra konsulter och deras kreativitet att fokusera på en sak - att leverera. Kombinationen av passion och teknisk förträfflighet har gjort oss till vad vi är idag - ett företag som byggdes av utvecklare för utvecklare, som har mycket nöjda kunder och lyckade uppdrag.
Men att tro att teknikkunnandet är det som ska lägga grunden för ett framgångsrikt företag är fel då det också krävs ett extremt gott affärssinne för att upprätthålla en god lönsamhet som är hållbar långsiktigt och som upprätthåller ett tydligt fokus om vart vi ska och hur vi ska komma dit. Vi har arbetat hårt för att utveckla bolaget och investerat både tid och pengar för att nå dit vi är idag med ett namn som är känt för kvalitet och att leverera.

Hör av dig till oss med din spontanansökan


Vår drivkraft

Vi vill utvecklas med kunden och inte vara passiva i vår roll som konsult. Vi är därför inga ordermottagare som gör det som vi blir tillsagda utan tar med våra egna idéer vilket gör att kunden verkligen kan utnyttja vår kunskap och ligga före sina konkurrenter.

Insikten om vem du är och vad som driver dig är något som du inte kan kopiera utan det är något som varje företag måste utveckla för att bygga en framgångsrik företagskultur. Visionen ska reflektera identiteten i bolaget och de som arbetar där. Vi har alltid eftersträvat att hitta rätt personer som vi vill arbeta med och som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla en teamfokuserad organisation som tycker om mjukvaruutveckling och att kommunicera med våra kunder om deras behov. Vi vill gärna att du också är med i vårt team om du drivs av samma passion och tycker om att dela med dig av din kunskap. Skicka dina uppgifter till oss om du vill bli en Diabolare.

Head

Diabol är ett IT-konsultbolag specialiserat på modern systemutveckling. Med vår tekniska specialistkompetens och med hänsyn till kultur, processer och verktyg levererar vi kunnande som våra kunder tjänar pengar på.

Diabol AB
C/O United Spaces Waterfront Building, Box 190
101 23 Stockholm
Telefon: 08 40305500
Email: info(a)diabol.se

Diabol AB